MelReginas

Regning Valborg!
Ja hur ska man börja, Valborg vädret blev ju verkligen inte bra, i alla fall inte här i Gbg! Här regnar det på som skutan, men jag tycker faktiskt det är bra! För hade det varit strålande sol hade alla människor vart ute och festat hela kvällen lång. Nu kanske man förhoppnings *wink wink* skippar alkoholen eller i alla fall stannar hemma :) Det är inte alltid alkoholen som är det enda problemet, utan även problemen som uppstår i samband när man är berusad, full osv. Det händer nämligen väldigt många olyckor idag vanligtvis, så hoppas att polisen i år i alla fall haft en lugn dag och att många kom hem välbehålna efter lite firande, det får vi hoppas, eller hur?! 
 
Fun fact: När jag var yngre, cirka 15 år så ville jag faktiskt bli polis! Det är därför som jag valde att gå just i samhällslinjen i tre år. Efter tre år har jag insett att det yrket inte är något för mig, dels pga att mitt humör är alldeles för instabilt (blir lätt arg osv) och även pga att min ocd sätter stopp för mycket. Som att behöva ta hand om folk som kanske gjort ner sig, spytt ner sig osv, hade verkligen inte klarat av det! Jag avskyr verkligen all typ av kroppsvätska och sådant som kommer ut ur kroppen. Så det var kanske lite onödigt att gå i den linjen haha ;) men fick i alla fall vänner och det är ändå en såpass bred linje så det skall nog gå bra ändå! Men hade jag varit polis, vem vet, då hade jag kanske idag behövt gå ute och patrullerat ute i skurarna eller kanske erbjuda en mysig etta för människor att nyktra till i haha! 
 
Jag fick dessutom veta tidigare idag att tydligen är jag ledig imorgon, precis som majoriteten av Sveriges befolkning, say whaaaat?! Detta beror på att det är en röd dag :) Jag blev tillfrågad av mina bästisar (före detta klasskamrater) att följa med till Liseberg imorgon! Först tänkte jag hmmmm när ska vi ses, jag har ju jobb imorgon så kan inte ses förrän efter 3 hahaha! Men nu när jag tänkt efter så är det snarare pengar som är problemet och inte tiden, oopsie.. Har nämligen inte fått min lön än, men jag har saknat de båda sjukt mycket, så vill verkligen gåååå! Har dessutom inte varit på Lisset på ett tag så hade nog fått en helt sjukt rolig dag, hade annars bara varit hemma och långsamt sjunkit ihop haha, så får se om jag kan lösa det, vill ju så gärna med! 
Idag åt vi sjukt god middag, jag har verkligen ända sedan jag provade veggie burgaren m. get ost och honung craveat SÖNDEEER för get ost, så min mamma var snäll att köpa lite idag (sjukt glaaaad Melissa)! Så det blev ugnsbak klyftpotatis m. gulrödbeta, svartpeppar, get ost i smulor och pricken över i:et lite honung och valnötter. Vart så sjuuukt gott, men gud så mätt man blev! Jag var riktigt hungrig så orkade faktiskt inte ta en bild tyvärr haha :( RIP potatisarna i alla fall (oopsie, tjockisarna slog till.)
Ska snart ta vovvarna i alla fall på kvällsrundan innan det är dags för att nana kudden! Min Valborg var inte speciellt rolig men det var i alla fall skönt att bara vara hemma. Hur var din Valborg? Hoppas du haft en bra dag i alla fall och kom hem hel och välbehållen, hörs imorgon så får vi se om det blir Liseberg eller inte?! Who knows?(min morfar haha)
 
 
Bildresultat för valborg
 
XOXO // MelReginas